Fondital gázkazán

fondital-gazkazan

Kondenzációs technológia

Környezetünk védelme és az energiatakarékos üzemeltetés érdekében a Fondital megalkotta a Condensing sorozatú fali gázkészülékeket (Antea, Formetera, Itaca, Nias, Giava, Madeira kis- valamint Tahiti, Maui nagykazánok) fűtésre és használati meleg-víz készítésre. A kondenzációs technológia révén olyan magas hatásfok érhető el, amely a hagyományos gázkészülékek esetében nem valósítható meg, ezzel csökkentve mind a fűtési költséget, mind a szennyezőanyag kibocsátást.

Kellemes meleg és ezzel együtt alacsony gázszámla nem elérhetetlen többé a Fondital kondenzációs technológia révén. A kondenzációs készülékek égésterében a fűtési igénynek megfelelően előkevert levegő-gáz keveréket égetünk el. A változó fordulatszámú ventilátornak köszönhetően a mindig csak annyi levegő keveredik a gázhoz, amennyi a gáz tökéletes égéséhez szükséges. A nagy hőátadó felülettel rendelkező rozsdamentes acél hőcserélőnek köszönhetően a lehető legtöbb hőt nyerjük ki a füstgázból, amely alacsony hőmérsékleten távozik a készülékből. Mindezeknek köszönhetően a Fondital kondenzációs készülékek kiemelkedő hatásfokkal működnek, miközben rendkívül alacsony a szennyezőanyag-kibocsátásuk.

Az optimális kihasználtság érdekében a kondenzációs készülékeket külső hőmérséklet-érzékelővel felszerelve, időjárásfüggő szabályzással kiépítve ajánljuk használni. Ebben az esetben a készülék automatikája a mért külső hőmérséklet, és a beállított helyiség hőmérséklet alapján automatikusan módosítja a fűtővíz hőmérsékletét. Ezzel a megoldással biztosíthatjuk az optimális működését és a maximális energia-megtakarítást.

Szeretne biztonságos gázkazánt vásárolni?

A Fondital gázkazán termékeivel garantálni tudjuk számára ezt a lehetőséget!
A Thermo Csillag Kereskedelmi Bt. készülékei közül a Fondital gázkazán számos ellenőrző és biztonsági szerelvénnyel van ellátva, mely hosszú időn át nyújt gazdaságos és üzembiztos működést. A maximális biztonság érdekében a készülékek rendelkeznek egy érzékelővel a beállított hőmérséklet ellenőrzésére és egy önálló biztonsági termosztattal a túlmelegedés elkerülése érdekében. A Fondital gázkazán berendezései bármilyen rendellenesség esetén megszakítják a kazán működését és garantálják annak biztonságos leállítását, illetve a kazánban található hőmérsékletérzékelő lehetővé teszi a használati melegvíz beállított hőmérsékletének gondos ellenőrzését, így minden tekintetben teljes biztonságban érezheti magát.

Miért érdemes még tőlünk vásárolnia?

Szakképzett munkatársaink célja, hogy vásárlóink magas színvonalú kiszolgálását biztosítsák és a vásárlással kapcsolatos összes igényeiket teljesítsék. Kollégáink körültekintő munkáján kívül érdemes figyelnie különböző kedvezményeinkre is, hiszen azok akár a Fondital gázkazán termékeinek a vonatkozásában is felmerülhetnek.

Törzsvásárlóinknak egyedi árak kialakítását tesszük lehetővé, a szerelőknek pedig biztosítjuk gépeink ingyenes bérbeadását. Ha tőlünk rendel a Fondital gázkazán modelljei közül, ingyen vállaljuk a házhoz szállítást Budapesten és környékén!

Hogy tud elérni minket?

A Thermo Csillag Kereskedelmi Bt. webáruházának internetes oldalán körülnézve választhatja ki az Önt érdeklő terméket, melynek részletes leírását és árait is megtalálhatja. Ha az ott közzétett tájékoztatáson túl egyéb kérdései lennének a Fondital gázkazán tekintetében, forduljon hozzánk bizalommal egyik elérhetőségünkön keresztül.
Várjuk jelentkezését!

Terméklista megtekintése