Imas radiátor

imas radiátorAz Imas Apollo radiátorok esztétikum és minőség szempontjából a legkiválóbb termékek csoportjába tartoznak. Négyféle magasságban( 300-500-600-800-900 mm) és 300-3000 mm hosszúságban forgalmazzuk a RAL 9010 festékkel bevont acéllemez radiátorokat.

Fő előnyei:

Az Apollo Extra radiátorok minőségi, 1.25 mm vastagságú DIN 10130 acélból készülnek.A radiátorok üzemnyomása 8 bar,működésük ellenőrzése 10 bar nyomáson történik.

A mindkét oldalon elhelyezkedő kettős,szárnyas struktúrájú, meleg vízzel átjárt falaknak köszönhetően biztosítják a gazdaságos fűtést, amely vetekedik más radiátorgyártók termékeivel.

Az APOLLO Extra radiátorok nemcsak hagyományos, egy vagy kétcsöves (90/70°C) hanem az alacsonyabb hőlépcsőjű (70/55°C) fűtési rendszerek számára is kitűnő megoldást jelentenek.

Új radiátorra lenne szüksége?

A Thermo Csillag Kereskedelmi Bt. egyik fő terméke az Imas radiátor, melyet 2008 óta importálunk európai megrendelőinknek is. Tevékenységünkkel szélesítettük termékpalettánkat és egyben versenyképességünket is növeltük. Ha kiváló minőségű árut szeretne, érdemes tőlünk rendelnie, hiszen nemzetközileg elismert partnereink elégedettségét is kivívtuk szolgáltatásainkkal.

Miért érdemes még nálunk vásárolnia?

Elsőként szakképzett kollégáink munkáját emelnénk ki, akik vásárlóink magas színvonalú kiszolgálását biztosítják. Az Imas radiátor gondos kivitelezése lehetővé teszi, hogy a csillogó fehér festékkel bevont modellek (RAL 9010) vásárlóink bármely igényét kielégítsék.

Másodsorban termékünk tulajdonságait részleteznénk. Az Imas radiátor típusokat ötféle magasságban 300- 400- 500- 600- 800 mm), háromféle vastagságban (11-22-33 mm) és 300-3000 mm hosszúságban gyártjuk minőségi acélból. 6 csatlakozó csonkjuk van, melyeknek köszönhetően könnyen felszerelhetők egy- vagy kétcsöves rendszerben. Az Imas radiátor különleges falainak köszönhetően a gazdaságos fűtést lehetővé téve más radiátorgyártók termékeivel vetekszik, illetve nemcsak a hagyományos, egy- vagy kétcsöves (90/70 °C) hanem az alacsonyabb hőlépcsőjű (70/55°C) fűtési rendszerek számára is kitűnő megoldást jelent. A radiátorok üzemnyomása 8 bar, működésüket 10 bar nyomáson ellenőrizzük.

Harmadjára, de nem utolsó sorban hívnánk fel figyelmét különböző kedvezményeinkre! Cégünk rendszeres akciókat hirdet, amik akár az Imas radiátor modelljeit is érinthetik. Egyedi árak kialakításával kedvezményeket biztosítunk törzsvásárlóinknak, a szerelők részére ingyen bérbe adjuk gépeinket, illetve vásárlóinknak ingyenes házhoz szállítást vállalunk Budapesten és környékén.

További információk:

Reméljük több kérdését is megválaszoltuk, de ha további tájékoztatóra van szüksége az Imas radiátor gyártási munkálataival, előállításával vagy áraival kapcsolatban, nézzen szét webáruházunkban vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Terméklista megtekintése